Wij willen continuïteit kunnen waarborgen. Veel mensen willen graag ondersteuning bieden aan mensen die het nodig hebben. Helaas hebben niet veel mensen de mogelijkheid om zich aan te kunnen bieden als vrijwilliger. Om die reden heeft Maatjeszorg ervoor gekozen om een betaalde dienst aan te bieden.

Bij het intakegesprek wordt er met u besproken welke eigenschappen u belangrijk vindt. Op basis hiervan stellen wij een maatje voor.

Persoonsgegevens worden met de grootste zorgvuldigheid verwerkt. Wij vinden het belangrijk dat u, in het kader van de zorgverlening, vertrouwen heeft in onze organisatie en hoe wij daarbij met uw gegevens omgaan. Daarom doen we er alles aan om uw privacy te beschermen. Onze privacy verklaring kunt u inzien op onze website.

Wmo

Heeft u huishoudelijke hulp nodig? Dan kunt u dat melden bij het Wmo-loket of het wijkteam van uw gemeente. De gemeente zal uw situatie onderzoeken en met u bespreken. Hier vindt u meer informatie over de Wmo. Als u een indicatie krijgt en u kiest ons als zorgaanbieder, dan kunnen wij de huishoudelijke taken voor u verzorgen. De kosten declareren wij dan rechtstreeks bij de gemeente. U betaalt alleen een vast abonnementstarief aan het CAK: €19,- per maand in 2020.

Pgb

Uw pgb kunt u ook bij ons besteden. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een overeenkomst op die u vervolgens kunt opsturen naar de Sociale Verzekeringsbank (SVB). U bent er daarna zelf verantwoordelijk voor dat onze facturen tijdig bij de SVB worden ingediend. Zij zullen de factuur aan ons betalen

Heeft u geen indicatie? Dan geldt onze reguliere prijs van €28,50 per uur (excl. Btw).

Nee al onze maatjes zijn in dienst van Maatjeszorg. Deze worden dan ook stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd. De eisen die Maatjeszorg stelt aan de maatjes is dat ze respect en waardering hebben voor ouderen & mensen die ondersteuning nodig hebben.